Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vandalisme a Montjuïc: trenquen els vidres de diversos cotxes
  • CA

Aquest dijous van aparèixer a la muntanya de Montjuïc diversos cotxes amb els vidres trencats. Així ho va alertar a través de Twitter el periodista de La Vanguardia Domingo Marchena, qui va compartir unes fotografies que mostraven la situació, probablement fruit del vandalisme o d’algun robatori.

Tal com va informar a la xarxa social, els vehicles es trobaven a prop del carrer de Doctor Font i Quer. Tanmateix, va veure que hi havia a terra llunes d’altres turismes que, en principi, haurien estat retirats. Marchena també ha confirmat aquests fets al TOT Barcelona i ha detallat que es va trobar els vehicles a les 9 hores.

El mateix acte vandàlic s’ha produït altres vegades

No és la primera vegada que es produeix una escena d’aquestes característiques a la muntanya de Montjuïc. Un exemple es va produir el desembre del 2019, quan diversos cotxes també van aparèixer amb els vidres trencats, tal com van explicar en el seu moment fonts municipals al TOT. En aquella ocasió, la troballa va tenir lloc al carrer dels Jocs del 92. Quan el TOT va tenir constància d’aquests fets, encara no s’havia localitzat el responsable i els Mossos d’Esquadra s’estaven fent càrrec de la investigació. Els vehicles afectats podrien haver arribat a ser desenes.

Hi ha un altre cas que té a veure amb vandalisme i cotxes més recent que l’anterior. El passat mes de març van aparèixer pintats diversos cotxes al barri del Baig Guinardó (districte Horta-Guinardó). Concretament, en un pàrquing provisional que el Districte d’Horta-Guinardó havia demanat construir després que es desnonés un hort comunitari que hi havia en aquell espai, El Bröt. Per part seva, els integrants de l’hort es van “desmarcar totalment” de l’acció vandàlica i, a més, la van condemnar. “Com a col·lectiu, i com a particulars, mai violentarem persones ni coses”, van assegurar a Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa