Valls diu que “és un dia trist” i demana “un pacte de país” a Sánchez

L’alcaldable per Barcelona reclama als socialistes que facin una ronda de contactes amb PP i C’s per fer un front constitucionalista

Manuel Valls ha criticat els enfrontaments entre manifestants i Mossos durant el consell de ministres i ha assegurat que “és un dia trist per Barcelona”. L’alcaldable ha assegurat que la ciutat ha donat “una imatge espantosa”, com també l’han donada Catalunya i Espanya. 

[r:1]

Després de la reunió del dijous entre el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Valls ha defensat que “el diàleg és imprescindible”. L’ex primer ministre francès ha lamentat que s’hagi “enviat un missatge equivocat” perquè la reunió “semblava una trobada entre governs estrangers”.

Valls ha demanat a Sánchez que comenci una ronda de contactes amb el PP i C’s per aprovar els pressupostos de l’estat i buscar un “pacte de país”. El candidat considera que els comptes espanyols “no poden estar en mans dels separatistes i dels populistes”.

Més informació

Comentaris

    jcqvancray 22/12/2018 1:54 pm
    No ni ha res més trist que veure't la cara de lluç fracasat, gavatxo.

Nou comentari