Els unionistes ‘planten’ el tall de la Meridiana

Una convocatòria amenaçava amb fer front als 'meridians', que sospiten que podria haver estat un anunci fals

Els meridians esperaven visita avui. Concretament, es preparaven per a una manifestació convocada per Societat Civil Catalana (SCC), UPyD i Nuevas Generaciones del PP sota el lema “Unidos por España”. Finalment, però, els manifestants de la Meridiana que han arribat cap a les 18.15 hores –la protesta unionista estava programada a les 18.30 hores– s’han trobat amb la Meridiana deserta i ni rastre dels concentrats de signe contrari.

El cartell de la manifestació unionista contra el tall de la Meridiana / Telegram

El cartell de la manifestació unionista contra el tall de la Meridiana / Telegram

Els presents, que es preparaven “per al que sigui”, sospiten si la convocatòria difosa per xarxes era, realment, real. Posen en dubte la veracitat del cartell, ja que a l’hora prevista no hi havia ningú al lloc designat pels unionistes. De tota manera, SCC va avisar en una piulada que donarien una “resposta clara i contundent que no passarà desapercebuda”. Ho deien en resposta a l’anunci que Meridiana Resisteix havia comunicat el tall durant un altre mes. Tot i així, no van difondre el cartell amb la convocatòria per a avui.

El tall d’ahir a la nit va servir de preludi per al que podia passar avui. Aquesta tarda diversos manifestants estaven disposats a enfrontar-se als contraris al tall, però després de tot els unionistes els han plantat. I avui no ha estat la primera vegada, ja que les protestes que inicialment estaven convocades els dies 10, 20 i 30 de cada mes contra el tall s’han deixat de produir. 

Més informació

Nou comentari