Una rampa d’accés que no es pot construir obliga una farmàcia de Barcelona a tancar

La copropietària lamenta que l'Ajuntament ha rebutjat les al·legacions

“La situació és desproporcionada”. Qui parla és la copropietària d’una farmàcia del districte de les Corts, Esther Riaza, que veu com l’obliguen a tancar perquè no té rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda. El problema, segons ha explicat a El Món a Rac1, és que la rampa no es pot construir. “Els informes de l’arquitecte ho desaconsellen perquè treure l’esglaó significaria un perill per a tot l’edifici”, ha detallat.

Per tot plegat aquesta farmàcia amb 30 anys d’història està forçada a tancar. Sobre les solucions que es poden buscar, Riaza ha criticat que “no hi ha manera de parlar amb l’Ajuntament”. “La situació és desproporcionada, no sembla lògic que ens hagin de fer tancar per aquests termes”, ha comentat.

Riaza ha indicat que van rebre la primera notificació del consistori l’11 de març, quatre dies abans de la declaració del primer estat d’alarma. “En aquell període [d’estat d’alarma]” no es podien presentar al·legacions ni fer tràmits administratius. Tot i així, ha denunciat, l’Ajuntament considera que ha presentat al·legacions fora de termini –les va formular el 5 de juny– i no les accepta.

Més informació

Comentaris

    Albert 24/02/2021 9:20 pm
    Soc veí del barri i client. Es desproporcionada la mesura ja que en més de.30 anys.cap queixa. Com sempre.la.Colau es passa de frenada hauria.de ser igual d'exigent amb.els.okupes. una bestiesa més de l.Ajuntament. Segur.que un centre de joves de baixos.okupats té més flexibilitat

Nou comentari