La protesta d’una escola talla el trànsit pel desnonament de dues alumnes

La Guàrdia Urbana de Barcelona va executar l'autorització judicial ahir perquè el local on vivien està en males condicions

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Montseny, al barri de Vallcarca i els Penitents (Gràcia), ha tallat el trànsit aquest matí en senyal de protesta pel desnonament que ha afectat uns alumnes del centre. L’execució, autoritzada per un jutjat, va ser portada a terme per la Guàrdia Urbana de Barcelona al·legant que el local on vivia la família és un infrahabitatge i que no s’hi pot viure.

El desnonament va ser rebut ahir a la tarda amb una altra protesta, aquest cop davant de la seu del districte de Gràcia, a la plaça de la Vila. Fonts municipals van argumentar que el local on estava la família amb menors està “en males condicions de salut, seguretat i ventilació” i que comportava “perill” per als ocupants.

“L’Ajuntament ha fet la feina bruta a Blackstone”, afirmava una activista a aquest diari. Amb tot, segons l’Ajuntament el propietari actual del local és Banco Popular.

Nou comentari