Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona mor per sobredosi en un narcopís del Raval
  • CA

Una dona ha mort de sobredosi en un narcopís del Raval, segons han confirmat al TOT Barcelona fonts dels Mossos d’Esquadra. La policia catalana ha descartat qualsevol indici delictiu en el cas i tracta la seva defunció com “una sobredosi accidental o un suïcidi”. En el moment de la mort, la dona estava en un pis del número 14 del carrer Príncep de Viana, un immoble ocupat per màfies que es dediquen al tràfic de drogues, segons ha denunciat en diverses ocasions els veïns del barri.

Segons la plataforma Acció Raval, és la tercera mort que es produeix a la mateixa finca, que és propietat dels fons voltor Cerberus. Des de la fi de l’estat de l’alarma, els veïns del Raval han denunciat l’aparició de desenes de narcopisos al barri. Segons els càlculs, hi ha fins a 27 pisos on s’hi venen drogues i n’han identificat 14 més que estan pendents de confirmar.

“Diverses màfies han aprofitat per apropiar-se de nous espais i fer-se fortes amb el tràfic de drogues”, expliquen. De tots els punts de venda identificats, saben del cert que 8 són propietat de bancs i fons voltor, tres són d’administracions públiques i dos més són propietat de particulars. A finals de juliol els Mossos d’Esquadra van explicar que aquest any ja han desmantellat 42 punts de venda a Ciutat Vella i han detingut 36 persones relacionades amb el tràfic de drogues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa