Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una conflictiva discoteca de Gràcia burla l’ordre de precinte municipal als jutjats
  • CA

La discoteca Canela de Gràcia ha aconseguit esquivar una nova ordre de precinte municipal, molt esperada pels veïns, amb una maniobra d’urgència als jutjats. El tràmit per al tancament va quedat aturat per l’estat d’alarma i aquest mes de juliol, quan estava a punt de fer-se efectiu, els gestors del local van sol·licitar una mesura cautelaríssima al Jutjat Contenciós Administratiu número 5 de Barcelona. El tribunal els la va acceptar, així que fins que la justícia es pronunciï en ferm sobre el precinte la discoteca podrà seguir obrint al públic com ja va fer la nit de Sant Joan. Un nou imprevist en l’agitat historial de la sala.

“El passat 6 de març el Districte de Gràcia va notificar una ordre de cessament d’activitat perquè el titular de la llicència d’activitats no és el mateix que n’està exercint la gestió. Això significa que el local actuava sense llicència. El precinte s’havia de fer dilluns 6 de juliol a les 12 hores”, detalla el Districte de Gràcia a aquest diari. Els veïns del carrer Alegre de Dalt fa anys que batallen contra el soroll i l’incivisme nocturn al voltant de la discoteca i el consistori els dona la raó, però reconeix que arran de la jugada judicial d’última hora “el local podrà estar obert fins que el jutjat autoritzi el tancament”.

El districte apunta, no obstant, que la Guàrdia Urbana va aixecar acta de la reobertura de la sala durant la revetlla de Sant Joan. Afegeix que “s’ha fet seguiment de la situació de la discoteca” perquè “havia comportat problemes greus de convivència a la zona”, motiu pel qual ja se li havien imposat diverses sancions. La propietat de la finca, Núñez i Navarro, també està incòmode amb les molèsties que provoca l’inquilí i no li va renovar el lloguer, però la discoteca han seguit al local com a okupa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Justícia és una gran merda ara toca esperar però quant 1 any , 2 anys , si no espabilat jutge que porta el tema els veïns sortirem al carrer. a juliol 07, 2020 | 16:11
    La Justícia és una gran merda ara toca esperar però quant 1 any , 2 anys , si no espabilat jutge que porta el tema els veïns sortirem al carrer. juliol 07, 2020 | 16:11
    Jp

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa