Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una baralla obliga a interrompre la circulació d’un bus a Gran de Gràcia
  • CA

Una baralla dins d’un autobús de TMB ha obligat a interrompre la circulació del vehicle aquest divendres a la tarda al carrer Gran de Gràcia. Els fets han ocorregut a l’altura de l’estació de Fontana, on s’han desplaçat almenys quatre dotacions de la Guàrdia Urbana. Els agents han emmanillat un home que ha forçat el retrovisor i l’eixugaparabrises del bus, segons ha explicat una portaveu de l’Ajuntament al TOT Barcelona.

Segons la mateixa versió, els agents han posat les manilles a l’home perquè l’han trobat molt exaltat. Després, l’han alliberat mentre seguien parlant amb ell. D’acord a les fonts consultades, se li podria imputar un delicte de danys pels desperfectes que ha causat al vehicle.

Les patrulles que hi han intervingut també han trobat la conductora en un evident estat d’ansietat per l’incident que s’ha originat de l’autobús. Sempre d’acord amb la mateixa font, els agents no han estat testimonis de la batussa ni han arribat a temps a localitzar altres presumptes participants.

Alguns testimonis expliquen que un home s’hauria enfrontat amb el noi que ha sigut emmanillat. Segons han expressat, ha fugit quan l’autobús s’ha aturat i ha escapat per la boca de metro de Fontana. La Guàrdia Urbana ha pres declaració a diversos passatgers de l’autobús.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa