Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un vaixell innovador i enorme fa parada a Barcelona camí de Nova York
  • CA

323 metres d’eslora, capacitat per a més de 5.500 passatgers i novetats importants en els àmbits de la tecnologia i el medi ambient així com en la vessant de l’oci. Són les característiques principals del vaixell MSC Seascape, que avui ha fet una parada al port de Barcelona en el seu llarg camí cap a Nova York on serà oficialment inaugurat el dimecres 7 de desembre. Però abans d’arribar a terres nord-americanes també té previst fer escales als ports de València i Cadis. A banda d’un disseny icònic, inclou un espai exterior molt gran i resulta idoni per als climes càlids.

En l’acte, que ha comptat amb la presència de Damià Calvet, president del Port de Barcelona, MSC ha admès que la capital catalana és un dels destins clau de la companyia fins al punt que s’està treballant en l’establiment d’una flota d’autobusos elèctrics per fer els trajectes al centre de la ciutat. Un altre projecte important és la creació d’una terminal privada de creuers, que té previst començar a funcionar el 2024.

Agafa el relleu de tres vaixells històrics, que ja han marxat del port

Tant els barcelonins com els turistes han pogut gaudir de l’estètica i les mides d’aquesta embarcació, que agafa el relleu dels tres vaixells històrics que s’han pogut veure a la ciutat fins el proppassat diumenge. Es tractava de la Nao Victoria, rèplica de l’embarcació que fa cinc segles van capitanejar conjuntament Elcano i Magallanes; el pailebot Pascual Flores i el Galió Andalusia, rèplica dels cèlebres galions, vaixells de vela típics del segle XVI que s’empraven amb finalitats comercials o bé com a nau de guerra. Al costat de tots tres també s’hi ha estat pràcticament tot el mes de novembre el Götheborg de Suècia, rèplica d’una nau del segle XVIII, considerat el veler més gran del món.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: T@M a novembre 23, 2022 | 11:53
    T@M novembre 23, 2022 | 11:53
    Aqui no expliqueu que fan amb els residus que més de 5.000 persones poden produir ni de la contminació que el vaixell genera. Tot sembla un publireportatge de la companyia.
    • Icona del comentari de: NJC a novembre 23, 2022 | 21:07
      NJC novembre 23, 2022 | 21:07
      Tranquils el mar tot s'ho menja, com sempre ??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa