Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un soroll estrident destapa la història d’un home que robava figuretes al cementiri de Montjuïc
  • CA

En la cultura del pillatge és habitual trobar-se lladres especialitzats. Recentment, el TOT Barcelona detallava la carrera delinqüencial d’un home que encara ara buida llibreries barcelonines. També aquest diari ha explicat altres històries de lladres centrats, per exemple, en botigues de mòbils. El que no és tan freqüent, en canvi, és que el protagonista dels robatoris esculli un destí tan solemne com un cementiri. I és això el que precisament es van trobar els Mossos d’Esquadra el passat divendres a Montjuïc, detallen fonts de la policita catalana.

La descoberta també va ser peculiar. En plena tarda, un soroll estrident va alertar el personal de vigilància del cementiri muntanyós. Els treballadors encarregats de la seguretat passejaven pel carrer de Santa Eulàlia, ubicat a l’interior del recinte, quan van sentir una mena de cops difícils d’identificar. Tot seguit van captar un segon soroll: aquesta vegada més fort i clar, semblaven vidres trencats. En arribar al lloc que els advertia l’esclafit vidriós es van trobar un home que es volia endur figuretes de l’interior d’un nínxol del cementiri. El van enxampar in fraganti.

Segons indiquen els Mossos, aquest lladre de 31 anys ja tenia una desena d’antecedents per altres robatoris. En aquest cas, actuava donant cops de puny a les portes dels nínxols fins a causar-ne el trencament. De fet, els treballadors de la seguretat del recinte, que no els venia de nou el fenomen, tenen constància que després de cometre aquesta mena de robatoris es revenien les figuretes, diu la policia catalana.

Els Mossos van acabar detenint l’home per dos delictes: robatori amb força i danys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa