Un MENA escapolit d’un centre de protecció, apunyalat per un altre adolescent

Víctima i agressor havien estat discutint durant tot el dia

Un MENA ha estat apunyalat per un jove major d’edat aquesta matinada a Ciutat Vella. Agents dels Mossos han rebut l’alerta d’una baralla que s’estava produint al carrer Tàpies. Tot seguit agents de la policia catalana han sentit crits i han sortit. Ha estat llavors quan han localitzat la víctima. Mentre s’atenia el ferit l’atacant s’ha presentat a la comissaria i ha admès que era el responsable de l’atac, segons expliquen els Mossos. 

Comissaria dels Mossos a Ciutat Vella. | Sílvia Barroso

Comissaria dels Mossos a Ciutat Vella. | Sílvia Barroso

El responsable de l’atac és un jove de 18 anys de nacionalitat marroquina. El menor està ferit amb un tall al coll, però no s’ha trobat l’arma de l’atacant. Fonts policials expliquen que l’arma tant podria ser un ganivet com un tros de vidre. 

Els agents l’han traslladat al CAP Pere Camps. Víctima i agressor van estar tot el dia discutint, segons detallen fonts de la policia catalana. El menor ferit va ser traslladat a l’Hospital del Mar i ha estat operat. Fonts de l’hospital confirmen que es troba en estat “menys greu” i estable. 

El ferit és un MENA 

Fonts del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han informat que el menor ferit està tutelat per l’administració i, per tant, es tracta d’un MENA. El menor s’havia escapat d’un centre dimarts i el departament havia posat una denúncia als Mossos, segons fonts del departament. El departament també detalla que es presentarà com a acusació particular i posarà una denúncia contra l’agressos.

Més informació

Nou comentari