Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres MENA ferits en una baralla amb joves de la Zona Franca
  • CA

Una baralla entre veïns i menors estrangers suma un capítol més a una setmana protagonitzada per la violència relacionada amb els MENA. Dissabte una baralla al carrer Energia de Zona Franca va acabar amb tres menors ferits lleus. Segons ha avançat El Periódico i ha confirmat el TOT Barcelona, el SEM va atendre tres persones per contusions i els va traslladar al CAP de Manso.

L’enfrontament va començar quan un dels menors es va apropar a una noia del barri i li va dir “guapa”. Altres testimonis afirmen que la va incitar a practicar-li sexe oral. Els joves que acompanyaven la noia es van enfadar i va començar la baralla, segons publica el diari.

Més tard un grup de veïns es van sumar a la baralla, fins i tot amb armes com ara porres extensibles. Tres ambulàncies es van traslladar al lloc dels fets per atendre els ferits. 

La DGAIA descarta racisme

La secretària d’Infància de la Generalitat, Georgina Oliva, ha detallat que la baralla va durar 20 minuts i ha descartat el component racista en l’agressió. Ho ha fet en una entrevista a Els Matins de TV3, en què ha afegit que la baralla va ser entre cinc menors d’un centre de la DGAIA i cinc de la Zona Franca per una “disputa de temes d’adolescents”. 

“No considerem que tingui un component racista perquè hi ha una sèrie d’elements que es van poder donar a Castelldefels o Canet de Bar que no es donen en aquesta circumstància”, ha justificat Oliva. A més, ha destacat que no hi van haver crits xenòfobs que atemptin contra la dignitat de les persones. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa