Un informe situa Barcelona com la ciutat que més promou l’activitat física a l’Estat

La capital catalana encapçala la classificació, per davant de València i Saragossa

Un estudi recent situa Barcelona com la ciutat de l’Estat espanyol que més promou el benestar físic. L’informe concedeix també bona nota a València i a Saragossa, dins d’una anàlisi de més de 60 ciutats de tot el món.

L’estudi es basa en una àmplia gamma de mètriques que orienten sobre l’estat físic i la salut, com ara el nivell d’activitat física, el percentatge de persones inscrites al gimnàs, el percentatge d’ús de bicicletes i altres valors. Barcelona, ​​amb els seus 130 parcs, ocupa el primer lloc com la ciutat més fitness d’Espanya. Madrid, la capital, ocupa el quart lloc amb només el 2,29 per cent dels empleats que fan servir la bicicleta per anar a la feina, tot i que 780.257 ciutadans tenen una pertinença de gimnàs.

Bilbao ofereix les afiliacions més cares, a 42,24 euros a l’mes. En canvi, les afiliacions més barates es troben a València, a 25,78 euros al mes. València també té el major percentatge d’empleats que van en bicicleta a la feina, amb un 12,9%, mentre que els residents a Saragossa són els més propensos a anar caminant a la feina (37,5%).

Cap de les ciutats canàries és a la llista, però la situació és diferent amb les Illes Balears. Eivissa i Palma es troben en el vuitè i desè lloc respectivament.

Més informació

Nou comentari