Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ciclista denuncia que un motorista el va envestir i es va donar a la fuga
  • CA

Un ciclista denuncia que un motorista el va atropellar mentre circulava pel passeig Joan de Borbó i es va donar a la fuga mentre ell quedava estès a terra amb el cúbit i el radi trencats. Els fets haurien ocorregut a l’alçada del Museu d’Història diumenge passat a les 16:32h, segons apunta el pare de la víctima en una denúncia pública a Twitter. L’objectiu immediat, després d’haver passat pel quiròfan de l’Hospital Clínic, és trobar l’autor dels fets. Per aconseguir-ho, els familiars i el mateix afectat han fet una crida a les xarxes socials que ja ha recollit fins i tot l’associació de taxistes Élite Taxi. “Preguntarem pels nostres canals de taxistes a veure si esbrinem alguna cosa” i “posarem fil a l’agulla”, ha estat el missatge del líder de l’agrupació, Tito Álvarez. 

El relat a Twitter de l’Arnau, el jove de 20 anys –segons concreta Betevé– que va ser atropellat, manté que ell circulava pel carril bus taxi quan el conductor de la moto li va tocar el clàxon per recriminar-li la que no anava pel carril adient. Acte seguit, es va iniciar “un intercanvi de paraules no gaire amables” i, quan el jove reprenia la marxa pedalant, el motorista va accelerar, el va envestir i es va donar a la fuga. “Diagnòstic: cúbit i radi trencats, operació de 3 hores i 2 mesos de recuperació”, resum el ciclista.

Segons ha assegurat a la televisió barcelonina, després d’haver completat l’operació, la família posarà durant el dia d’avui la denúncia. Tanmateix, fonts policials encara no tenen constància d’aquest fet. Sobre el carril per on circulava en el moment de la topada, el jove ha reconegut que no pedalava per la via adequada però ha remarcat que ho feia “per esquivar els venedors ambulants i els turistes, que dificulten el pas a les bicis”, apunta Betevé.

Pel que fa a la possibilitat d’avançar en la cerca del motorista, l’Arnau ha explicat a Twitter que encara té l’esperança, ja que hi havia un taxi “Toyota Prius que segur que ho va veure”. 

Més notícies
La foto del suposat atacant d'una ciclista difosa per la dona / Foto: Europa Press
L’home que va fugir després de ferir una ciclista la denuncia per una agressió
Notícia: L’home que va fugir després de ferir una ciclista la denuncia per una agressió
Comparteix
Ella també l'acusa per contusions | El cas està als jutjats
Una ciclista denuncia un conductor d’autobús per “una agressió” i ell ho nega
Notícia: Una ciclista denuncia un conductor d’autobús per “una agressió” i ell ho nega
Comparteix
La dona ha presentat un informe de lesions i una denúncia a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Sant Andreu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa