Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un carretó ple de carn picada destapa una carnisseria insalubre
  • CA

Travessar mitja ciutat amb un carretó ple de carn destinada a una hamburgueseria, trencant la cadena del fred, és una mala idea i vulnera la normativa de salut pública. Però hi ha gent que ho fa. Almenys, era el cas del responsable d’una carnisseria descobert per la Guàrdia Urbana, que un cop enxampat per la policia va assegurar als agents que ho feia “habitualment”.

Com a proveïdor, o no havia sentit parlar de la cadena del fred o bé li era igual. Sigui com sigui, per portar la carn des del barri de Sant Antoni a una hamburgueseria de la zona de la Sagrada Família havia decidit fer-ho a peu i amb un carretó de la compra, sense cap control de la temperatura. “La carn és un producte altament perible, no es pot trencar la cadena del fred per transportar-la”, recorden fonts de la Guàrdia Urbana.

Alguna cosa devia intuir el carnisser, perquè va ser una maniobra estranya que va fer per evitar passar a prop d’una patrulla de la Guàrdia Urbana el que va cridar l’atenció dels agents, que aleshores van decidir aturar-lo i inspeccionar el carretó.

A dins hi havia 32 quilos de producte: 30 de carn picada i 2 de pollastre. A banda de confiscar el gènere, van anar a inspeccionar la botiga d’on provenia. I allà hi van trobar 189 articles en mal estat, que també van requisar.

A més a més, els agents van fer dues denúncies, una per la carn transportada havent trencat la cadena del fred i una altra pels productes caducats. Es presentaran a l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Més notícies
Llaunes retirades del supermercat amb productes caducats des del 2012 i el 2014. | GUB
La Guàrdia Urbana retira productes caducats des de fa anys d’un supermercat
Notícia: La Guàrdia Urbana retira productes caducats des de fa anys d’un supermercat
Comparteix
La policia ha localitzat 1.900 productes en mal estat, alguns caducats des del 2010

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa