Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un barber del Raval controlarà el cap i la cara de ‘La Roja’ al Mundial
  • CA

Els integrants de la selecció espanyola de futbol que disputaran el Mundial de Qatar a partir del 20 de novembre encomanaran l’estètica dels seus respectius caps i cares a Vicenç Moretó, un barber que treballa al carrer de Joaquín Costa del Raval. “És la cirereta del pastís”, ha reconegut en declaracions a betevé atès que està convençut que l’encàrrec servirà per rellançar la seva trajectòria professional.

Moretó, inicialment elegit per una marca en una decisió que ha rebut el vistiplau de la selecció, va heretar la passió per l’ofici del seu pare. Molts clients habituals s’han afanyat a felicitar-lo tan aviat han sabut que havia estat nomenat barber oficial de ‘La Roja’.

Un sol perruquer per a una vintena de jugadors acostumats a un servei personalitzat

Malgrat que cada jugador de la selecció espanyola de futbol dirigida per Luis Enrique ja disposa del seu propi barber personal a casa, no es podien desplaçar a Qatar els 22 professionals. Per aquest motiu, s’oferirà un servei de barberia opcional a tot l’equip sencer per si volen asseure’s a la butaca del Vicenç Moretó i confiar-li l’aparença física.

Aquest barber del Raval considera que a la selecció espanyola hi ha talls que criden especialment l’atenció per la seva elegància i admet que si n’hagués d’escollir alguns ja en té un parell de favorits, concretament els que llueixen un defensa blaugrana i un altre defensor madridista. “M’agradaria que hi anés Bellerín, perquè té un tall que és tendència”, assegura, però també li faria molta il·lusió poder tocar i polir la barba de Carvajal. Sigui com sigui, a Vicenç Moretó se li girarà ara molta feina per corregir i actualitzar les cares i caps dels jugadors que així ho sol·licitin per tal que puguin saltar a la gespa amb una presència física d’allò més acurada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa