Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident provoca llargues cues a la Ronda de Dalt
  • CA

Un accident entre una moto i un camió a la Ronda de Dalt de Barcelona està causant llargues cues aquest migdia. El sinistre havia obligat a tancar les entrades 2, 3 i 4 en sentit Llobregat durant cinquanta minuts i està causant importants retencions de fins a cinc quilòmetres des de Vall d’Hebron, on s’ha produït el xoc, fins al Nus de la Trinitat. Fa poc el Servei Català del Trànsit ha anunciat que s’han reobert les entrades 2, 3 i 4 de la ronda de Dalt en sentit Llobregat.

El compte oficial de Twitter del Servei Català de Trànsit només ha informat que l’accident havia succeït a Horta i, de moment, no es coneixen més detalls sobre aquest fet més enllà de fet que Trànsit explica que també hi ha aturades a la ronda de Dalt en sentit Besòs entre Sarrià i Horta. En sentit contrari, l’efecte badoc també genera cues de sis quilòmetres en sentit Trinitat.

Col·lapse quilomètric a la mateixa zona fa una setmana

D’altra banda, fa tot just una setmana un altre accident va provocar cues quilomètriques a tota la ronda de Dalt en sentit Llobregat. En aquesta ocasió, però, el sinistre va ocórrer poc després de les vuit del matí a a l’alçada del municipi de Cornella de Llobregat (Baix Llobregat).

A primera hora del migdia, un accident a l’AP-7 a Barberà del Vallès direcció Girona ha originat dos quilòmetres de retencions però en aquest cas la situació ja ha quedat normalitzada.

Estem treballant en l’ampliació de la notícia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa