Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cues quilomètriques a tota la ronda de Dalt per un accident
  • CA

Un accident de trànsit està provocant cues quilomètriques a tota la ronda de Dalt en sentit Llobregat. Segons la informació facilitada pel Servei Català de Trànsit (SCT), els fets han tingut lloc poc després de les vuit del matí a l’altura del municipi de Cornella de Llobregat (Baix Llobregat).

Les afectacions per aquest accident es donen des del Nus de la Trinitat i fins al mateix municipi de Cornellà de Llobregat, de manera que tot el tram de la ronda de Dalt de Barcelona s’està veient afectat en sentit Llobregat per l’incident.

Per altra banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) informa que a la C-58 s’ha obert el carril Bus-VAO per a tots els vehicles excepte camions de més de 7,5 tones per alleugerir les retencions d’entrada a Barcelona que provoca un altre accident que ha tingut lloc al municipi veí de Montcada i Reixac.

Canvis de circulació per la Via Laietana

Les obres de transformació de la Via Laietana van començar el passat 1 de març després d’anys de retards i polèmiques, i amb una durada prevista de més de dos anys amb restriccions de circulació que afectaran la ja complicada mobilitat en aquesta artèria de la ciutat. Encara som en una primera etapa d’obres, que ha de durar 14 mesos amb afectacions a la part superior de l’avinguda, fins a la plaça Antoni Maura. Alguns dels canvis més substancials són que desapareix pràcticament la circulació en sentit muntanya, i que el carrer Jonqueres pacificat permetrà només el pas de veïns i en sentit descendent, així que no serà possible creuar Ciutat Vella del mar a l’Eixample, com ja va passar a la Rambla.

En aquest sentit, aquest diumenge va entrar en vigor la prohibició de canviar de sentit a la rotonda que hi ha a la plaça d’Antoni Maura, ja que la circulació de vehicles a la part de la rotonda d’Antoni Maura més propera al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera queda prohibida. A més, les obres en aquest punt de la Via Laietana impliquen l’anul·lació de la parada de taxis que hi havia. Ara es trobarà temporalment al carrer del Doctor Joaquim Pou.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 100%LLEIDATA a novembre 18, 2022 | 14:01
    100%LLEIDATA novembre 18, 2022 | 14:01
    Els pringats de Barcelona sempre fent cues jo a la feina tinc 30 km i amb 20 minuts ja hi soc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa