Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben el bacteri de la legionel·la a la comissaria de la Urbana a Ciutat Vella

Les alarmes pel que podria haver causat un brot de legionel·losi han saltat a la comissaria de la Guàrdia Urbana a Ciutat vella en plena pandèmia pel coronavirus. El sindicat CSIF ha denunciat aquest dimecres que, segons les seves dades, una inspecció que es va fer el 12 de març va detectar el bacteri de la legionel·la en les conduccions d’aigua de la comissaria. Una trucada de l’empresa encarregada de fer la revisió va alertar els agents que hi treballen, segons el sindicat, que ha criticat que els responsables del cos i de l’Ajuntament no n’havien alertat i ha reclamat que es convoqui amb urgència el comitè de Seguretat i Salut Laboral.

Una de les queixes de les fonts sindicals és que, per fer la desinfecció requerida, s’ha prohibit l’ús de l’aigua corrent en un moment en què la higiene és cabdal per evitar la transmissió del coronavirus.

Segons fonts de l’Ajuntament, l’avís dels resultats de l’analítica, protocol·lària i rutinària, no va arribar fins ahir mateix a les 19 hores. Per tant, els portaveus municipals, que no saben quin dia es va fer la prova, mantenen que ho van saber ahir, igual que els agents. Per això es va avisar tots els treballadors perquè no fessin servir l’aigua més enllà de la de la cisterna del WC. Aquest matí, a les 6, s’ha fet la desinfecció i al cap d’unes hores ja es podia fer servir l’aigua de la comissaria amb normalitat. Mentrestant, segons les mateixes fonts, els agents que ho han necessitat s’han pogut dutxar a les dependències de la Barceloneta que es fan servir a l’estiu. 

Més notícies

Les 23 hores de peripècies de la Guàrdia Urbana amb un detingut que deia que tenia Covid-19

Notícia: Les 23 hores de peripècies de la Guàrdia Urbana amb un detingut que deia que tenia Covid-19
Comparteix
Quatre patrulles de tres torns van haver de dedicar tota la jornada laboral al cas perquè no estava clar què s'havia de fer amb l'arrestat
Notícia: Les 23 hores de peripècies de la Guàrdia Urbana amb un detingut que deia que tenia Covid-19 - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa