Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres positius en una família obliguen a confinar 75 alumnes d’una escola concertada
  • CA

Continua el degoteig de confinaments de grups bombolla per casos de Covid-19. Tres positius en una família han obligat al Col·legi Sant Joan Bosco-Salesians d’Horta a confinar 75 alumnes i tres professors. Segons ha avançat Betevé i ha confirmat el TOT Barcelona de fonts del centre, es tractaria d’una classe de 3r d’ESO i dues de primària. Els grups bombolla hauran d’estar confinats durant dues setmanes a l’espera de veure si altres alumnes o mestres mostren símptomes de la malaltia.

La direcció del centre ha explicat que tots els alumnes i professors que han tingut contacte directe amb els alumnes que han donat positiu d’hauran de fer proves PCR al CAP de referència i que, independentment del resultat, hauran d’estar confinats durant 14 dies des del dia de l’últim contacte.

Segons les dades del departament d’Educació, a Barcelona s’han confinat 22 classes de 12 centres diferents. Aquest dimecres es va saber que l’escola bressol municipal Gràcia, a tocar de la plaça Lesseps, ha hagut de tancar durant una setmana després que una educadora donés positiu en una prova PCR feta abans de l’inici de les classes. Tot i no tenir contacte amb les famílies, sí que va estar amb altres educadores del centre abans de tenir els resultats i per això l’Ajuntament de Barcelona va decidir fer un tancament preventiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa