Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres estrelles Michelin es mullen a L’Aquàrium per causes solidàries
  • CA

L’Aquàrium de Barcelona ha escollit els germans Torres per felicitar les festes de Nadal en el marc de la immersió solidària del centre. Els cuiners Javier i Sergio, que fa tot just un mes obtenien la seva tercera estrella Michelin pel seu restaurant, han decidit destinar a l’Hospital Sant Joan de Déu els 5.000 euros que dona l’Aquàrium amb l’objectiu de potenciar la recerca en l’àmbit de l’oncologia infantil. La campanya es diu #ParaLosValientes.

Després de nedar entre les més de 80 espècies marines que habiten a l’Oceanari -entre elles, taurons- Javier Torres ha ressaltat la satisfacció d’apadrinar aquest donatiu anual del centre marí. El seu germà Sergio ha admès que la visibilitat que els ha donat la eva feina els permet participar en iniciatives com aquesta, que ha qualificat com “una recompensa personal”.

Una llarga llista de professionals implicats

María José Peretó, directora del centre marí, ha reconegut que per L’Aquàrium “és un orgull que dues persones amb el seu talent i reconeixement s’impliquin en la nostra causa”. Els germans Torres agafen el relleu als famosos que anteriorment ja han pres part en aquest projecte solidari, com ara Leo Messi, Judit Mascó, Ona Carbonell, Miki Nuñez o els germans Roca, entre d’altres.

Gloria García, responsable de captació de fons de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha detallat que la donació servirà per continuar treballant en “augmentar la capacitat de curació, crear nous tractaments per a tumors que encara no tenen cura i reduir les següeles dels supervivents”, així com també el fet d’oferir una atenció integral i personalitzada. Alhora, l’hospital vol esdevenir un centre obert als nens amb càncer procedents de països amb menys recursos.

Reconegut com a centre de conservació marina del Mediterrani i empresa turística sostenible internacional, L’Aquàrium de Barcelona ha donat a conèixer les activitats nadalenques que finalitzaran el 8 de gener de 2023. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el centre marí des d’una vessant lúdica. Les activitats inclouen vivències amb els taurons o l’Aquarista per un dia, per aprendre a tenir cura de la fauna marina i dirigida a les famílies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa