Tres detinguts per planejar l’assassinat d’un home per una baralla a una discoteca

Un dels detinguts pretenia adquirir una arma per cometre els fets

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes de nacionalitat colombiana de 21, 22 i 23 anys per planificar l’assassinat d’un altre home amb el qual havien discutit en diverses ocasions i també s’hi havien barallat. La primera detenció es va produir l’11 de maig i les altres dues el 14 després que un dels detinguts comencés a fer gestions per adquirir un arma per cometre l’assassinat.

La investigació va començar el passat 19 de febrer arran d’una baralla a la sortida d’una discoteca al carrer Còrsega. Un home va resultar ferit greu per les ganivetades que va rebre durant una baralla en la qual van participar diverses persones. Els Mossos van identificar l’agressor i el van detenir per temptativa d’homicidi, però van deixar la investigació oberta per identificar i localitzar la resta de persones que hi havien participat.

Gràcies a les intervencions telefòniques, els agents van saber que el detingut estaria planificant l’assassinat d’un home en relació amb la baralla que va acabar amb un ferit greu. En les diferents converses intervingudes es va revelar fins i tot que pretenien enterrar el cos de la víctima i que en alguna ocasió havien valorat la possibilitat de segrestar-lo, tot i que finalment ho van descartar. Els tres detinguts van passar a disposició judicial. Un d’ells va ingressar a presó i els altres dos van quedar en llibertat amb càrrecs.

Més informació

Nou comentari