Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maten a trets un home en un pis en ple centre de Barcelona
  • CA

Un home ha mort aquest migdia a Barcelona després de ser tirotejat per un individu que portava un casc de moto posat, segons un testimoni. Els fets s’han produït cap a les dues de la tarda en un pis del número 125 del carrer del Comte Urgell. 

Quan els investigadors dels Mossos d’Esquadra han arribat al lloc on s’havia produït l’atac, han trobat la víctima ferida, bocaterrosa, i amb beines de les bales al costat. La sospita principal és que podria tractar-se d’un afer de drogues que hauria desembocat en l’assassinat. Els Mossos d’Esquadra busquen el fugitiu d’un cas que s’ha iniciat amb l’avís del 112 quan passaven cinc minuts de les dues de la tarda.  

Un dispositiu inicialment més ampli ha acabat amb dues dotacions de Mossos, que han tallat l’accés a la zona per preservar les possibles proves en l’escena del crim durant fins a les set de la tarda. En aquell període, els locals propers al lloc dels fets han quedat aïllats per la cinta policial, que ha mantingut veïns i treballadors d’un taller de motos a l’espera de finalitzar la investigació in situ. 

Trets sense soroll

La resta de persones vinculades als espais pròxims a l’edifici del número 125 del carrer del Comte Urgell no han pogut afegir informació de valor. Des de la vorera contrària, ningú ha vist res. Tampoc no han sentit res. Els cambrers del bar O’Tubo repeteixen que, tant ells com els clients, han rebut la primera senyal que succeïa alguna cosa quan han arribat els cotxes dels Mossos d’Esquadra –que han arribat abans que el Servei d’Emergències Mèdiques–. Tampoc recorden haver vist cap persona corrent ni haver sentit cap tret minuts abans.

De fet, la manca de soroll és un detall que comparteixen els pocs habitants de l’edifici amb que ha pogut parlar aquest diari. Un d’ells, que comparteix pis amb dues companyes que estaven al bloc en el moment dels fets, ha parlat amb les seve amigues i aquestes li han confirmat que han vist l’home del casc marxar però que no han sentit la utilització de cap pistola. 

A tres quarts de quatre de la tarda ha arribat el servei funerari dels jutjats i poc després de les cinc el furgó s’enduia el cadàver de la víctima cap al dipòsit de la seu de Barcelona de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, a la Ciutat de la Justícia, on li faran l’autòpsia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa