Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alerta per un tiroteig al barri del Besòs i el Maresme
  • CA

S’ha produït un tiroteig al barri del Besòs i el Maresme (districte de Sant Martí). Així ho ha avançat La Vanguardia i ho ha confirmat el TOT Barcelona a partir de fonts dels Mossos d’Esquadra. Tal com informen, a les 13.50h el cos de policia ha rebut un avís que alertava que hi havia una persona ferida per arma de foc. Els fets, indiquen, s’han produït al carrer de Cristòfol de Moura. En aquests moments, hi ha una investigació oberta per tal esclarir els fets.

Per part seva, La Vanguardia ha detallat que s’ha traslladat la víctima al CAP de la Mina i després a l’Hospital del Mar. També ha indicat que la seva vida no corre perill. D’altra banda, el diari també ha comunicat que patrullers de l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos de Barcelona han trobat tres bales a terra. Això ha donat alguna pista del que pot haver succeït, ja que alguns testimonis han assegurat veure com un home ha disparat tres trets per després marxar amb moto.

El barri de la Mina va ser escenari d’un altre tiroteig

El passat 7 de novembre es va produir un altre tiroteig. En aquell cas al barri de la Mina, a Sant Adrià del Besòs. Els fets els va avançar Metròpoli Abierta i, per part seva, fonts dels Mossos d’Esquadra van informar el TOT Barcelona que l’incident va deixar una persona ferida per arma de foc. En aquella ocasió, els Mossos també van iniciar una investigació per saber què havia passat.

El barri de la Mina va ser escenari d’un altre tiroteig el passat 19 de setembre. Els fets van tenir lloc quan dues persones van discutir al carrer de Rosalía de Castro. Després, a les 20 hores, es va produir el tiroteig que va acabar amb tragèdia. Un home de 45 anys va rebre l’impacte del tret i va morir mentre el traslladaven al CAP de la Mina per intentar fer alguna cosa per ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa