Ter Stegen, indignat amb l’estat de les platges de Barcelona

El porter del Barça demana "responsabilitat" per no embrutar la costa "de la nostra preciosa ciutat"

El porter del Barça, Marc André Ter Stegen, s’ha mostrat indignat amb la brutícia a les platges de Barcelona. En un missatge a Instagram, el futbolista ha llançat una crida per conscienciar els seus seguidors perquè tinguin cura de la franja marítima de la ciutat.

Missatge de Ter Stegen contra la brutícia / Instagram
Missatge de Ter Stegen contra la brutícia / Instagram

“Tots tenim la responsabilitat de cuidar de la nostra preciosa ciutat”, escriu el porter alemany en un breu missatge que acompanya una fotografia amb l’hotel Vela al fons i amb la sorra plena de llaunes. La imatge sembla presa després d’un botellón, que han tornat a proliferar en especial a la platja de la Barceloneta des que el toc de queda es va aixecar. “Barcelona i les nostres platges mereixen estar netes. Sempre”, afegeix Ter Stegen en castellà.

El jugador del Barça ja ha demostrat altres vegades que està integrat a Barcelona, on va arribar fa prop de set anys. Des d’aleshores, ha compartit amb freqüència imatges de visites a comerços i a diferents punts de la ciutat i de l’àrea metropolitana. Fins i tot, se l’ha vist desplaçant-se en metro alguna vegada.

Nou comentari