Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ter Stegen, indignat amb l’estat de les platges de Barcelona
  • CA

El porter del Barça, Marc André Ter Stegen, s’ha mostrat indignat amb la brutícia a les platges de Barcelona. En un missatge a Instagram, el futbolista ha llançat una crida per conscienciar els seus seguidors perquè tinguin cura de la franja marítima de la ciutat.

Missatge de Ter Stegen contra la brutícia / Instagram
Missatge de Ter Stegen contra la brutícia / Instagram

“Tots tenim la responsabilitat de cuidar de la nostra preciosa ciutat”, escriu el porter alemany en un breu missatge que acompanya una fotografia amb l’hotel Vela al fons i amb la sorra plena de llaunes. La imatge sembla presa després d’un botellón, que han tornat a proliferar en especial a la platja de la Barceloneta des que el toc de queda es va aixecar. “Barcelona i les nostres platges mereixen estar netes. Sempre”, afegeix Ter Stegen en castellà.

El jugador del Barça ja ha demostrat altres vegades que està integrat a Barcelona, on va arribar fa prop de set anys. Des d’aleshores, ha compartit amb freqüència imatges de visites a comerços i a diferents punts de la ciutat i de l’àrea metropolitana. Fins i tot, se l’ha vist desplaçant-se en metro alguna vegada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa