Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
MÉTEO | La pluja tindrà continuïtat a Barcelona?

Barcelona s’ha llevat aquest matí amb algunes petites precipitacions en algunes zones de la ciutat, sobretot en la zona més pròxima al Baix Llobregat. Així ho han apuntat diversos veïns a través de les xarxes socials, fent-se ressò d’aquestes primeres gotes que han fet acte de presència a la capital catalana després de molt de temps. Tanmateix, aquest petit episodi de precipitacions ha estat molt breu i, sens dubte, no ha contribuït a pal·liar l’enorme dèficit de pluges que pateix tant Barcelona com bona part del territori català, que es troba en una situació de sequera especialment greu.

Amb aquesta situació és inevitable preguntar-se si aquesta pluja tindrà continuïtat o ha estat un fenomen efímer d’aquest dimarts al matí. Segons les dades facilitades pel Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), la previsió és que no es registrin més precipitacions importants durant tota la jornada i que la temperatura vagi incrementant-se progressivament fins a situar-se al voltant dels quinze graus de mitjana. Els núvols, però, sí que seran els grans protagonistes del cel barceloní i només a última hora de la tarda sí que està previst que faci acte de presència el sol. També podrien produir-se ratxes de vent potents que podrien arribar a assolir els 24 quilòmetres per hora.

Amb vent i sense rastre de precipitacions

La situació en clau sequera no millorarà tampoc de cara a dimecres, quan els núvols compartiran espai al cel de la capital catalana amb un sol radiant, incrementant les temperatures fins als 17 graus de mitjana i deixant ratxes de vent que en aquest cas podran superar en alguns punts de la jornada els 33 quilòmetres per hora a la ciutat. Les dades de les autoritats indiquen mateix pronòstic es repetirà tant dijous com divendres, quan les temperatures fregaran ja els vint graus i on tampoc es preveu cap mena de rastre de les llargament esperades precipitacions a la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa