Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanquen les platges de Bogatell i Nova Icària per excés d’aforament
  • CA

Com ja és habitual cada cap de setmana des de la fi del confinament, les platges de Barcelona han tornat a ser el destí preferit de molta gent per passar el dia i s’han produït dos tancaments per excés d’aforament. Aquest dissabte les platges del Bogatell i la de Nova Icària tornen a ser les més saturades de la ciutat, mentre que n’hi ha cinc més que registren una alta ocupació.

Són les primeres restriccions després que l’Ajuntament de Barcelona decidís reduir l’aforament un 15% més per complir amb les demanades per la Generalitat per frenar els contagis de Covid-19. Això implicarà que, des de divendres, la mitjana de persones que hi poden accedir cada dia ha baixat d’unes 40.000/38.000 persones a 32.000 com a màxim. El límit d’aforament que s’havia marcat a partir del desconfinament mai s’ha arribat a superar.

El principal problema és, no tant el volum total d’usuaris, sinó una mala distribució. S’omplen les platges de Sant Martí i no les de Ciutat Vella i passa sempre els divendres, dissabtes i diumenges en les 16 hores i les 20 hores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa