Tallers Danone per a nens amb ganes de descobrir l’alimentació del futur

La companyia organitza uns Labs per a infants d'entre 6 i 12 anys amb motiu del centenari de l'empresa

Aquest 2019, Danone compleix un segle d’història i vol celebrar-ho a la ciutat on va néixer: Barcelona. La companyia vol iniciar un diàleg inclusiu sobre el futur de l’alimentació, la salut, l’educació i la sostenibilitat, amb el propòsit d’assegurar que les noves generacions creixin més sanes.

[r:1]

Per això, a més a més de l’exposició sobre la història dels seus iogurts –creats per millorar la salut digestiva dels infants– la companyia organitza els Labs, tallers per a nens d’entre 6 i 12 anys per entendre de manera lúdica quin és l’impacte de l’alimentació en el nostre cos i el planeta.

Com són els 3 Labs?

1. Origen. En aquest taller els participants aprendran d’on provenen els ingredients. Sabran per què és millor el menjar local. I descobriran si realment hi ha aliments que segueixen vius dins de l’estómac.

2. L’esmorzar. Com és un esmorzar saludable? Hi ha alguna relació entre el que has esmorzat i com t’ha anat a l’examen de matemàtiques?

Un dels tallers per a nens de Danone amb motiu dels cent anys de la companyia / Danone

Un dels tallers per a nens de Danone amb motiu dels cent anys de la companyia / Danone

3. La circularitat. Per què hem de llençar menjar i envasos quan podem reutilitzar de mil maneres diferents? Aquest taller desafia els participants a crear alguna cosa nova a partir d’alguna cosa usada.

Com participar-hi 

Els tallers estaran oberts a les famílies els caps de setmana. S’hi podrà anar el diumenge 12 de maig i el cap de setmana dels dies 18 i 19. Els horaris de matí són de les 10.30 hores a les 13.00 hores. I els de tarda, de les 16.00 hores a les 18.30 hores.

Els organitzadors recomanen arribar al Disseny Hub Barcelona amb un mínim de 15 minuts d’antelació. Hi ha 90 places per torn, i un cop plenes, es podrà veure l’exposició però ja no es podrà participar en els tallers.  L’activitat es fa en el marc de l’acord signat entre Danone i el Barcelona Centre de Disseny, a través del qual la companyia s’ha incorporat com a soci protector a l’entitat.

Més informació

Nou comentari