Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tallers Danone per a nens amb ganes de descobrir l’alimentació del futur

Aquest 2019, Danone compleix un segle d’història i vol celebrar-ho a la ciutat on va néixer: Barcelona. La companyia vol iniciar un diàleg inclusiu sobre el futur de l’alimentació, la salut, l’educació i la sostenibilitat, amb el propòsit d’assegurar que les noves generacions creixin més sanes.

[r:1]

Per això, a més a més de l’exposició sobre la història dels seus iogurts –creats per millorar la salut digestiva dels infants– la companyia organitza els Labs, tallers per a nens d’entre 6 i 12 anys per entendre de manera lúdica quin és l’impacte de l’alimentació en el nostre cos i el planeta.

Com són els 3 Labs?

1. Origen. En aquest taller els participants aprendran d’on provenen els ingredients. Sabran per què és millor el menjar local. I descobriran si realment hi ha aliments que segueixen vius dins de l’estómac.

2. L’esmorzar. Com és un esmorzar saludable? Hi ha alguna relació entre el que has esmorzat i com t’ha anat a l’examen de matemàtiques?

Un dels tallers per a nens de Danone amb motiu dels cent anys de la companyia / Danone

Un dels tallers per a nens de Danone amb motiu dels cent anys de la companyia / Danone

3. La circularitat. Per què hem de llençar menjar i envasos quan podem reutilitzar de mil maneres diferents? Aquest taller desafia els participants a crear alguna cosa nova a partir d’alguna cosa usada.

Com participar-hi 

Els tallers estaran oberts a les famílies els caps de setmana. S’hi podrà anar el diumenge 12 de maig i el cap de setmana dels dies 18 i 19. Els horaris de matí són de les 10.30 hores a les 13.00 hores. I els de tarda, de les 16.00 hores a les 18.30 hores.

Els organitzadors recomanen arribar al Disseny Hub Barcelona amb un mínim de 15 minuts d’antelació. Hi ha 90 places per torn, i un cop plenes, es podrà veure l’exposició però ja no es podrà participar en els tallers.  L’activitat es fa en el marc de l’acord signat entre Danone i el Barcelona Centre de Disseny, a través del qual la companyia s’ha incorporat com a soci protector a l’entitat.

Més notícies

Una exposició al Disseny Hub Barcelona recorre els cent anys de Danone

Notícia: Una exposició al Disseny Hub Barcelona recorre els cent anys de Danone
Comparteix
La mostra arrenca el 1919, quan Isaac Carasso crea el primer iourt de la marca al seu taller laboratori del Raval

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa