Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Manyanet ha obert vuit expedients per assetjament escolar en tres anys
  • CA

El col·legi Pare Manyanet de Sant Andreu ha obert vuit expedients per assetjament escolar en els últims tres anys, segons ha reconegut el departament d’Educació en resposta a una pregunta parlamentària del PSC. Segons el text que han avançat diversos mitjans, Inspecció d’Educació té constància de vuit comunicacions que activaven el protocol d’assetjament escolar al centre entre el 2018 i el 2021.

Els Mossos estan investigant el centre després que la Kira López, alumne del col·legi, se suïcidés el passat mes de maig. La família va denunciar que la jove havia estat víctima d’assetjament i que la direcció del centre no havia fet prou per evitar-ho. Quan el cas es va fer públic, altres famílies i alumnes van sumar-se a les crítiques. L’equip docent es va defensar de les acusacions assegurant que sempre s’havia respost de “forma immediata”.

L’Associació de Mares i Pares (AMPA) del Manyanet també van defensar la tasca del centre i van recordar que la normativa i els protocols per lluitar contra l’assetjament escola s’ajustaven a les directrius del departament d’Educació. L’AMPA va assegurar que els protocols se seguien al peu de la lletra i que s’activaven sempre que era necessari. Per la seva banda, Educació ja va garantir el passat mes de juny les “màximes conseqüències” si es conclou que l’escola no va actuar correctament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carles BCN a setembre 18, 2021 | 11:38
    Carles BCN setembre 18, 2021 | 11:38
    La.cosa mes estranya és que no acabi en esbatussades entre pares de fills.assatjadors i pares de fills víctimes, som massa civilitzats...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa