L’entitat ultra amb què col·labora el candidat del PP es manifestarà contra els CDR el 21-D

Sompatemps, amb la qual té vincles Josep Bou, convoca els seus seguidors divendres a les 17h a la plaça Artòs per a una marxa "rumb a la glòria"

El col·lectiu d’ultradreta Somatemps ha convocat una manifestació de “joves patriotes” que “contrarestarà els CDR” el 21-D. El grup prepara una protesta que començarà a les 17h a la plaça Artòs, des d’on els concentrats iniciaran una marxa “rumb a la glòria”.

“Els joves catalans i patriotes volen demostrar a Espanya que hi ha una joventut que vol construir un futur i no la destrucció, la misèria i violència que porten els separatistes i els seus CDRs”, manifesten des de Somatemps. 

Somptatemps és l’entitat ultra amb què col·labora actualment Josep Bou, el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, sobre el qual el Tot Barcelona ha aportat proves que va militar a Fuerza Nueva a finals dels 70, encara que ell ho negui.

[r:5]

Del que encara es pot amagar menys és dels seus vincles amb Sompatemps, entre d’altres coses perquè el juliol del 2017 –fa només un any i mig– va fer el discurs de cloenda IV Congreso Catalanidad Hispánica organitzat per aquesta entitat ultra.

El discurs, que comença amb Bou fent-se un embolic amb la citació d’una frase atribuïda a l’historiador Pierre Vilar –el candidat ha de començar la frase diverses vegades perquè no l’acaba d’encertar i l’ha d’acabar girant–, acaba amb la mateixa sentència que faria embogir els assistents de l’acte de SCC del 12 d’octubre tres mesos després: “España es irrevocable”, una frase de José Antonio Primo de Rivera.

Més informació

Nou comentari