Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un dragon khan meteorològic: així serà la setmana
  • CA

Quan encara estarem digerint el canvi d’hora, havent dormit una hora menys… començarem la setmana amb una petita treva, de fet continuació de la treva que hem tingut diumenge amb sol. El dia arrenca amb sol, i si bé els núvols aniran apareixent progressivament al llarg del dia, el cert és que tindrem a Barcelona una temperatura màxima de 20 graus i una mínima de 12. Aquests primers núvols de dilluns que veurem a la tarda seran l’avís de la setmana inestable que ens espera, on tindrem núvols, però també plugims, fred i vent. I de sol, res de res.

Dimarts arriba la inestabilitat

Dimarts diem adéu a la treva. Marxa el sol, venen els núvols, baixen les temperatures i a partir de migdia comença el risc de precipitació, si bé encara serà lleu. Les màximes seran de 15 graus i les mínimes de 12, sempre amb un cel tèrbol. En tot cas, serà dimecres quan la probabilitat de precipitació es dispara. Aquest dia, segons el Meteocat, el risc de pluja és molt alt. Aquí la màxima puja fins els 16 graus, però la mínima cau als 10 graus.

No guardeu els abrics

Dijous, el risc de precipitació és mitjà segons la previsió, però es manté la inestabilitat amb núvols i el dragon khan de temperatura: màxima de 18 graus i mínima de 9 graus. Dijous ja haurà començat aquest fred inesperat, que divendres s’accentuarà més amb una mínima de 8 graus, i una màxima que s’enlaira fins als 17 graus i comença a sortir el sol.

Divendres, a les portes del cap de setmana: torna el sol! però a canvi, una bogeria al termòmetre! La mínima caurà fins als 7 graus i s’intensifica el fred que començarà dimecres. La temperatura màxima que es podrà assolir serà de 15 graus. I el cap de setmana, més fred! La temperatura baixarà fins als 6 graus. El consol és que el risc de precipitació serà baix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa