Set accidents de trànsit amb ferits i un incendi: balanç de Cap d’Any a Barcelona

Cap dels implicats es troba ferit greu i els afectats pel foc ja han pogut tornar a casa

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha destacat aquest dimecres la tranquil·litat i la “normalitat absoluta” de la nit de Cap d’Any a la ciutat amb cap incident greu. Hi ha hagut set accidents de trànsit amb ferits, però cap de gravetat. Un incendi ha cremat un entresol al carrer Calàbria, sense afectacions personals. Els veïns han estat desallotjats per precaució però ja han pogut tornar a casa seva, excepte els del pis afectat. Batlle ha remarcat que les incidències que s’han registrat són les normals d’un cap de setmana, i ha agraït el civisme de la ciutadania i també la feina dels Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana i el SEM. “Barcelona ha donat la millor de les seves imatges”, ha dit.

Al marge dels accidents amb ferits, n’hi ha hagut 11 més sense cap ferit. “És el normal en un cap de setmana”, ha insistit Batlle, que ha explicat que s’han fet dos grans controls d’alcoholèmia.

[r:1]

També ha aprofitat per destacar la “meravella” d’espectacle que va tenir lloc a la Font Màgica de Montjuïc per celebrar el canvi d’any, amb 94.000 persones com a públic. A això li ha sumat les 2.000 de la plaça Catalunya i les de la resta de festes que s’han celebrat a la ciutat. “Ha estat una nit animada però a la vegada molt tranquil·la”, ha reiterat.

Més informació

Nou comentari