Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els senglars tornen a deixar rastre en els barris de muntanya
  • CA

La presència de senglar s’ha tornat a deixar notar en les darreres hores als barris de muntanya. Així ho anuncien veïns de la zona, que aporten imatge de contenidors regirats i amb escombraries escampades, una situació que s’associa a l’acció dels animals.

“Sembla que els senglars es van pegar una bona festa també als containers d’Avinguda Rectoret i c/Belladona. Quin desastre! Necessitem solucions això és un parc natural o una deixalleria?”, es preguntava Lila Puig aquest matí a través de Twitter.

Des de fa dies veïns de barris de muntanya, com el de Can Rectoret, denuncien que els senglars s’aproximen cada vegada més a les zones urbanes causant desperfectes. Alguns veïns asseguren haver patit mossegades i d’altres han denunciat desperfectes. Aquest és el cas d’un motorista que va trobar-se el seient de la moto destrossat. Un senglar l’havia trencat en olorar un meló que el propietari de la moto hi tenia guardat.

Senglars a Sant Andreu

Més enllà d’aquests barris, veïns de Sant Andreu es queixaven dies enrere de la presència de senglars atrets per les escombraries que trobaven pels carrers. En aquest barri s’hi ha implementat el sistema de recollida porta a porta de residus, que té part dels veïns en contra. La situació que s’ha desencadenat amb els senglars fa créixer la mala publicitat d’aquesta forma de recollir les escombraries a la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa