Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segueix crític el ferit de l’incendi de la Barceloneta que va deixar tres morts
  • CA

L’home que va resultar ferit greu a l’incendi d’uns baixos de la Barceloneta segueix en estat crític, segons han explicat al TOT Barcelona fonts de l’Hospital Vall d’Hebron on està ingressat des de divendres passat. En Qamar compartia un dels característics quarts de casa de la Barceloneta amb cinc persones més: el seu germà Mazar –mort a l’incendi–, amb els altres dos homes morts i amb dos homes més, un dels quals és un altre germà.

El foc es va iniciar per una guspira que devia fer una bateria de bicitaxi mal connectada que s’estava carregant a l’habitació on dormien tots sis. L’espai que compartien és molt petit i dormien en lliteres, fet que va facilitar que el foc s’escampés de forma violenta. Segons les primeres investigacions, els tres morts van quedar atrapats a la seva habitació, mentre que en Qamar va patir cremades molt greus quan intentava esbotzar la porta per salvar-los.

Tots eren de la mateixa localitat de la regió de Panjab, al Pakistan, i feia anys que vivien a Barcelona. Es guanyaven la vida amb la venda ambulant i amb els bicitaxis portant turistes amunt i avall, tot i que la pandèmia els havia deixat en una situació encara més precària. Els Bombers van descobrir que el pis estava connectat a la xarxa elèctrica de manera il·legal i que no disposava de cap mesura de seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa