Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segon tiroteig a la Mina en menys d’una setmana

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou tiroteig al barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs, a la frontera amb Barcelona. És el segon cas similar en menys d’una setmana, ja que dimarts passat es va donar un intercanvi de trets que va acabar amb almenys una persona ferida. Els fets els va denunciar l’alcaldessa de la ciutat, Filo Cañete, a les xarxes socials. Fonts policials assenyalen a aquest diari que van rebre un avís poc abans de les dues del migdia. S’estava donant un nou episodi amb armes de foc “molt a prop” d’on es van produir els fets del dimarts.

En arribar, els agents no es van trobar res, com és habitual, perquè tothom ja havia escampat la boira. No hi havia ni rastre dels suposats pistolers ni es va trobar cap persona ferida. Tanmateix, a terra es van poder recollir diverses beines de bala que havien quedat escampades i que es tindran en compte en la investigació.

Cañete ha canalitzat a través de les xarxes la seva condemna als fets. Després d’haver-se reunit la cúpula d’Interior i els Mossos per abordar la situació a la Mina, l’alcaldessa de Sant Adrià del Besòs va expressar que seguiria “al costat dels que pateixen” i treballaria “per sumar esforços en matèria de seguretat contra els que actuen al marge de la llei i la convivència”.

Si bé encara no es té coneixement de què ha iniciat aquest últim tiroteig, de moment no està descartat que tingui relació amb la disputa entre famílies que va desencadenar els trets de fa uns dies. En aquell cas, tot va començar per una baralla entre dos adolescents. La situació va acabar escalant i s’hi van acabar implicant familiars de tots dos bàndols amb armes de foc. Es van arribar a disparar desenes de trets, segons testimonis i veïns que van decidir gravar-ho.

Així, ara la policia té dos incidents amb armes de foc oberts a la Mina. De moment, els està investigant i no s’han fet detencions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Toni Sant.Adrià a setembre 12, 2021 | 20:27
    Toni Sant.Adrià setembre 12, 2021 | 20:27
    Aquest.barri no té remei. Potser la millor solució fora.expropiació i fer fora tothom. Dinamitar els blocs i fer-hi un gran parc i.zona verda. Penso hi guanyariem tots
  2. Icona del comentari de: Guillem Ben-Aviat a setembre 13, 2021 | 19:52
    Guillem Ben-Aviat setembre 13, 2021 | 19:52
    No sigueu racistes, cony ! No heu sentit parlar mai dels "trets culturals" de les diverses comunitats ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa