Segon robatori violent en tres dies amb la tècnica del ‘mata lleó’ a Barcelona

Els lladres utilitzen una maniobra per asfixiar la víctima i robar-li tots els objectes de valor

En tres dies s’han produït almenys dos robatoris a Barcelona amb la tècnica del ‘mata lleó’, que consisteix en que una persona s’acosta a la víctima per darrera, li passa el braç pel coll pressionant l’artèria caròtide per deixar-la indefensa, i una altra persona sostreu les seves pertinences. Diumenge a les 10.00 de la nit es va produir un robatori de diners amb aquesta tècnica entre el carrer Avinyó i el carrer Ample de Ciutat Vella.

Per altra banda, la matinada del divendres al carrer Tamarit es va produir un robatori similar. La víctima d’aquest cas ha presentat denúncia. Les víctimes no van haver de rebre assistència sanitària. No hi ha detencions per aquests dos robatoris, però els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets.

Els autors del cas d’aquest diumenge van ser dos joves que simulaven repartir fulletons, segons ha avançat la SER Catalunya. En el cas del divendres la víctima va ser una dona que va perdre el coneixement i li van sostreure la bossa amb la documentació, diners i el telèfon mòbil, segons va publicar El Periódico.

Més informació

Nou comentari