L’ambaixador de l’Afganistan pateix un robatori violent a la Via Laietana

Un grup de joves el va encerclar i li van robar el rellotge d'alta gamma que portava

Nou robatori amb violència als carrers de Barcelona, aquesta vegada a la Via Laietana. Un grup de joves va robar diumenge a la nit un rellotge de gamma alta a l’ambaixador de l’Afganistan a Espanya, segons va avançar SER Catalunya i han confirmat fonts policials. El robatori es va produir cap a les 21.40, quan diversos joves van encerclar el diplomàtic, el van tirar a terra i li van sostreure un rellotge.

És la tercera vegada en pocs mesos que un dignatari estranger és víctima d’un robatori a Barcelona. A finals de juny una alt càrrec del govern de Corea del Sud va morir després de resultar ferida en un atracament a Diagonal Mar. Uns dies després uns lladres va entrar a l’habitació d’un membre de la família reial del Qatar i es van endur uns 40.000 euros entre joies i rellotges.

Més informació

Comentaris

  JPGE 19/08/2019 9:27 am
  Cal aplicar de manera immediata, la Ley de Fuges: si no és així, no ho acabarem.
  4x4 19/08/2019 9:43 am
  Esto ya es demasiado ,se podria saber de donde son estos !! jovenes !! Que es esto un pais sin ley donde pueden hacer los que les da la gana , no se les puede expulsar de la ciudad , ? no se puede acumular delitos ? y al sumar, encerrarlos una buena temporada No lo entiendo
  La Barcelona de la Colau. 19/08/2019 10:29 am
  I mentrestant l'alcaldessa de vacances permanents, i sense saber com s'ha de governar Barcelona.
  Barcelona: " La ciudad de los ladrones". 19/08/2019 11:48 am
  BARCELONA: " LA CIUDAD DE LOS LADRONES ".
  Soro 19/08/2019 12:41 pm
  L’increment del turisme aporta aquest tipus de delinqüència , per poder frenar-la ens cal un increment de la Seguretat Ciutadana . En lloc de queixar-nos tant podem buscar solucions , la meva proposta es que aquesta Tassa Turística que cobra l’Ajuntament pot revertir en la contractació de mes efectius de Policia.
  Curios 19/08/2019 5:36 pm
  L'embaixador d'un pais a ont la religió, la misèria i la corrupció es endèmica, pasejant amb un rellotge de luxe.

Nou comentari