Salut deixa Barcelona fora de les peticions de salt a la fase 3

El departament assegura que encara hi ha temps per reconsiderar la decisió però es mostra cautelós

El departament de Salut ha demanat formalment a Sanitat que Girona i Catalunya Central passin a la fase 3 el pròxim dilluns, tot i que manté oberta l’opció que Barcelona i Lleida també avancin. Fonts de Salut han explicat que, tot i que en la reunió d’aquest dijous la consellera Alba Vergés només ha demanat l’avenç de Girona i Catalunya Central, no descarten també fer-ho per a les altres dues en les pròximes hores.

La consellera de Salut ja va anunciar a principis de setmana la voluntat de mantenir-les una setmana més en fase 2, tot i que no descartava fer una nova proposta durant aquesta setmana. El ministeri de Sanitat analitzarà ara la documentació aportada i anunciarà aquest divendres la decisió.

Comentaris

    Doctor Strangelove 11/06/2020 2:48 pm
    No teniu ni nom ni vergonya. Doc
    Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU Hay que ponerse la Mascarilla PONTELA PONSELA 12/06/2020 6:08 am
    NO PASAR A LA FASE-3 , u dire clar i català , es perjudicar i molt EL Comerç Català , son moltes perduas . NO PASAR A LA FASE-3 Es allargar EL ATUR DE MOLTA GENT . . Es una manera mes de Perjudicar la mal mesa economia de Catalunya .. LA Gent este que moure desplasar per que tambe se desplacen els diners con ellos .

Nou comentari