Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salut confirma 4 casos nous de coronavirus a Barcelona, un dels quals en estat greu
  • CA

La conselleria de Salut ha confirmat aquest matí quatre casos nous de coronavirus a Barcelona. D’entre els infectats, un de greu: és un home, té 50 anys i té patologies prèvies, “però està fora de perill”. 

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, i el director general de Professionals de la Salut del departament, Marc Ramentol, han detallat que els altres casos són una dona de 57 anys, una dona de 39 anys i un home de 34. Les autoritats han explicat que l’origen de la infecció ha estat per contacte amb persones infectades que estaven aïllades.

Guix ha afegit que s’està estudiant el cas d’una dona de 29 anys resident a Barcelona que està tenint un quadre greu i que per la seva complexitat estan tractant de confirmar o descartar que sigui coronavirus. “Es troba en situació greu, però està evolucionant de manera correcta. No la considerem fins i tot un cas de coronavirus, però donades les dificultats que hi ha per a fer una investigació epidemiològica, no podem afirmar que està afectada per coronavirus, però tot fa pensar que si”, ha afirmat. Amb aquesta última actualització, hi ha 18 veïns infectats a Barcelona.

Compra de material

El Servei Català de Salut realitzarà en els pròxims dies una compra massiva de material de protecció -màscares, bates, guants, entre altres- per a garantir que “en tot moment els professionals sanitaris tenen a la seva disposició el material que necessiten”. 

Més notícies
Salut confirma 7 casos més de coronavirus a Barcelona en un dia
Notícia: Salut confirma 7 casos més de coronavirus a Barcelona en un dia
Comparteix
Alguns infectats tenen l'origen directament vinculat a Itàlia i altres el tenen en casos de coronavirus anteriorment confirmats
El coronavirus obliga a cancel·lar un altre congrés a Barcelona
Notícia: El coronavirus obliga a cancel·lar un altre congrés a Barcelona
Comparteix
Es tracta de la Conferència Anual de Plataformes Tecnològiques de Recerca, que s'havia de celebrar la setmana que ve

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa