Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben en 10 vehicles i les víctimes persegueixen els lladres amb cotxe
  • CA

Aquest diumenge la Guàrdia Urbana va rebre l’alerta que un grup de persones estava perseguint un altre pel barri de la Trinitat Vella (districte de Sant Andreu). Tal com expliquen fonts de la Guàrdia Urbana al TOT Barcelona, quan els agents van arribar al lloc dels fets van veure com tots individus es traslladaven a l’interior d’un pàrquing. Un cop allà es van assabentar que es trobaven davant d’un robatori.

Un dels grups implicats, indiquen les fonts, van explicar els agents que l’altra grup d’individus els hi havien robat les maletes de 10 vehicles que estaven aparcats a La Roca Village. Les víctimes els van poder seguir fins aquest punt de Barcelona, afegeixen, gràcies a la geolocalització d’un dels seus mòbils, que es trobava en les maletes robades.

Agents de la Guàrdia Urbana van arrestar els lladres en un pàrquing

Quan les víctimes van arribar al pàrquing i van veure els lladres a l’interior de la furgoneta, apunten les fonts policials, els hi van cridar l’atenció i van fugir. No van arribar gaire lluny. En sortir del pàrquing van veure els efectius de la Guàrdia Urbana arribant al lloc dels fets, la qual cosa va fer que tornessin al seu interior. Va ser allà quan els agents els hi van demanar que obrissin les maletes i van comprovar que eren les sostretes. Quatre persones van acabar detingudes i tres investigades per robatori amb força.

Un succés recent encara més impactant és el d’una dona, que estava retinguda al barri de Porta (Nou Barris) i va ser alliberada aquest dissabte per la Guàrdia Urbana. Els agents van obrir una investigació per esclarir els fets i buscar el presumpte agressor, acusat de detenció il·legal i agressió sexual. Tal com va informar betevé, la dona i el presumpte segrestador havien quedat a través d’una aplicació mòbil de cites.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa