Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un robatori ofega un club emblemàtic abans del seu debut internacional

El 2023 havia de ser l’any del Club Petanca Sants. L’emblemàtica entitat fundada el 1985 va ser escollida per acollir el pròxim 14 de maig el primer Open Internacional de la seva història, un torneig que comptarà amb la participació d’una trentena d’equips de diferents països d’arreu del món.

Aquesta data marcada en vermell al calendari del club, però, s’ha vist compromesa a causa d’un imprevist que obligarà els membres a fer un esforç extraordinari per poder celebrar aquesta important competició en condicions. Durant les vacances de Setmana Santa, l’entitat va patir un robatori al mòdul que tenen a les pistes de la Magòria, on guarden el material esportiu i diferents articles de valor.

Els responsables de les instal·lacions van comprovar com una de les finestres del mòdul havia estat forçada per poder accedir a l’interior de l’espai, que va ser completament regirat i d’on els lladres es van emportar, a més a més de roba esportiva nova, diferents articles i material de valor que eren claus en la subsistència del club. Els implicats també van provocar diversos desperfectes en aquest petit recinte.

Indignació i mesures per evitar nous episodis

“Estem consternats i abatuts davant la situació. Justament un mes abans del nostre primer Open Internacional Petanca Sants. Tota ajuda serà benvinguda“, assenyala el club a través d’una publicació a les xarxes socials, on demana la col·laboració tant de la ciutadania com de les autoritats per poder tirar endavant els preparatius i poder acollir en condicions el torneig.

Des del club apunten que ja han presentat la corresponent denúncia per aquest robatori davant dels Mossos d’Esquadra, però lamenten l’estat en el qual es troba el mòdul. En aquest sentit, l’entitat demana a l’Ajuntament de Barcelona més seguretat i vigilància per evitar que es puguin repetir episodis com aquest i que prengui mesures per treure de l’abandonament aquesta part del barri. Cal recordar que aquest mateix mòdul ja va patir fa prop d’un any un altre robatori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa