Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reunió amb Colau, xerrades i manifestació: així serà la jornada pel clima
  • CA

Barcelona se suma avui a la vaga pel clima convocada a nivell mundial per denunciar la inacció per aturar el canvi climàtic. L’entitat Fridays for Future ha convocat diverses activitats al llarg del dia per adherir-se a la protesta. La primera serà a les 13 hores a la plaça Sant Jaume, on es farà una concentració pel clima. Mentre a la plaça es faran xerrades, l’entitat formarà part d’una reunió amb l’alcaldessa Ada Colau.

En la trobada es valorarà la posada en marxa de les mesures que Fridays for Future va fer arribar a l’Ajuntament al juliol, segons ha dit l’organització a favor de la lluita contra el canvi climàtic. En la concentració a Sant Jaume es prepararan cartells per a la manifestació de les 18 hores i es farà un dinar conjunt amb carmanyoles. 

A les 18 hores arribarà el punt àlgid de la jornada amb una manifestació que començarà als jardinets de Gràcia i que acabarà a plaça Catalunya. Allà s’aplegaran els manifestants per escoltar els parlaments, que començaran a les 20 hores. La concentració anirà acompanyada d’actuacions musicals, segons els organitzadors. 

Més notícies
La Cambra insta l’empresariat a “prendre consciència” de l’emergència climàtica
Notícia: La Cambra insta l’empresariat a “prendre consciència” de l’emergència climàtica
Comparteix
L'ens presidit per Joan Canadell s'adhereix al Manifest per la Vaga Mundial del Clima i treballa en un pla per promoure la millora mediambiental

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa