Resignació dels usuaris pel tall de Rodalies per les obres al túnel de les Glòries

La majoria dels viatgers a l'estació de Sant Andreu Arenal opten per agafar l'L1 a Fabra i Puig per continuar el seu trajecte

Resignació dels usuaris i poques aglomeracions el primer dia laborable afectat pel tall de tres línies de Rodalies (R3, R4 –nord i sud- i R12) per les obres al túnel viari de Glòries. La majoria dels viatgers que aquest dilluns han hagut de baixar dels combois a Sant Andreu Arenal opten per agafar l’L1 del metro a Fabra i Puig per continuar el seu trajecte, en detriment d’un autobús llançadora fins a Arc de Triomf utilitzat per menys de 10 passatgers de mitjana.

 “Vinc de Terrassa i vaig cap a Sant Joan Despí. Avui faig el primer trajecte i quan he arribat aquí a Sant Andreu Arenal em diuen que pilli el metro i m’espavili”, ha assenyalat contrariada Laia Picón. “El bitllet sembla que no em serveix perquè tinc un bonotren i hauré de pagar per agafar el metro”, ha continuat Picón. “A veure si puc arribar a temps, que entro a les nou a treballar”, ha afegit aquesta usuària de l’R4 nord.

Més informació

Nou comentari