Reobert el pop de la Pegaso sense les peces malmeses per un acte vandàlic

L'Ajuntament estudia com evitar que els ulls de l'animal tornin a patir actes vandàlics

L’Ajuntament de Barcelona ha reobert la zona de jocs infantils del parc de la Pegaso, a Sant Andreu, després de retirar les dues peces en forma d’ull –una de les quals funcionava com a periscopi–. Fonts municipals han explicat a Europa Press que els tècnics estudien diverses opcions per millorar la seguretat dels ulls del pop i evitar que tornin a patir actes vandàlics.

La resta d’elements de l’àrea de jocs, que tot just s’havia estrenat a principis de mes, es poden fer servir amb normalitat, mentre que els ulls es tornaran a instal·lar quan estigui disponible el “mecanisme antivandalització”. L’Ajuntament considera que és “impossible” que la peça malmesa caigués per si sola, però per evitar posar en risc els nens fa 10 dies va optar per precintar el parc.

El pop de la Pegaso ha estat envoltat de polèmica des del dia de la seva estrena. L’Ajuntament va haver d’instal·lar una visera sobre una part de la zona de jocs perquè amb el sol s’escalfava massa i les criatures es cremaven quan hi jugaven. A més, algunes famílies es van queixar que els tobogans no lliscaven bé. L’acte vandàlic de fa uns dies va obligar a precintar el recinte.

Més informació

Nou comentari