Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una visera per tapar el fiasco de la nova zona de joc infantil de la Pegaso
  • CA

És una de les tres noves àrees de joc infantil estrella de Barcelona i de moment només ha generat queixes. El pop gegant del parc de la Pegaso s’escalfa massa amb el sol i les criatures es cremen quan hi juguen, i a més a més alguns dels tobogans no llisquen bé.

[r:1]

Això és el que s’ha trobat l’Ajuntament de Barcelona després del primer cap de setmana de funcionament d’aquesta innovadora joguina, que és la primera de les tres del mateix estil: després del pop de Sant Andreu, venen la balena de Nou Barris i l’oreneta gegant de l’Eixample.  

I, per mitigar les queixes, el consistori ha anunciat que instal·larà una visera sobre una part de la nova àrea de jocs infantils. Segons recull l’ACN, fonts municipals han al·legat avui que el projecte inicial preveia la instal·lació d’arbres al voltant de l’estructura, i aquesta actuació es va posposar perquè ara fa massa calor per plantar-hi res. Quan els arbres hi siguin, diuen les mateixes fonts, la joguina gegant no s’escalfarà tant.

Pel que fa a les queixes que també ha rebut el parc pel fet que alguns dels tobogans no llisquen prou, responsables del projecte asseguren que es deu a un dels tractaments que s’han fet al material i que se solucionarà amb el temps.

Més notícies
El Parc de la Pegaso estrena una àrea de joc singular en forma de pop
Notícia: El Parc de la Pegaso estrena una àrea de joc singular en forma de pop
Comparteix
Es tracta d'una de les cinc instal·lacions previstes en un pla de l'Ajuntament per afavorir que els infants tornin a jugar a l'espai públic

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafí Bandarra i Grataconys a agost 13, 2019 | 07:52
    Serafí Bandarra i Grataconys agost 13, 2019 | 07:52
    No tenen cura,fan les coses sense pensar,es creuen deus il·luminats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa