Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen cessar Alarcón pel polèmic cas del pis turístic il·legal del Carmel
  • CA

Veïns de l’entorn dels búnquers del Carmel han demanat la renúncia de la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, després de la polèmica amb el pis turístic il·legal que la responsable de l’Associació de Veïns del Turó de la Rovira hauria tingut en funcionament durant el 2017. En un comunicat fet públic aquest dijous, el Consell Veïnal del Turó de la Rovira considera que la informació publicada ahir pel TOT Barcelona, que apunta que la representant socialista s’hauria reunit en diverses ocasions amb l’afectada tenint coneixement d’aquests antecedents d’irregularitats, és prou greu perquè el PSC relegui la seva representant “per sota del número 10” en la llista de cara al 28M.

L’agrupació -que aplega residents dels carrers de Mühlberg, Gran Vista, Doctor Bové, Marià Labèrnia i Labèrnia- també exigeix al candidat de Junts, Xavier Trias, una disculpa per voler-se reunir precisament aquest dijous al matí amb una entitat que fa almenys dos mesos que no està operativa i que doni explicacions per la instal·lació irregular del gual que la representant veïnal té davant del seu domicili durant unes obres municipals que van tenir lloc sota el seu mandat. “Ahir es va fer públic el que molts veïns del Turó de la Rovira sabíem: que l’associació de veïns era una entitat fantasma que només respon a interessos particulars. Com és possible que, durant aquestes tres legislatures, tres partits diferents hagin tolerat aquesta situació o, inclús, se n’hagin aprofitat per a justificar intervencions de tota mena a la zona?”, es pregunta el Consell.

Dissolució efectiva i investigació municipal

En aquest comunicat, els veïns també reclamen a les administracions competents que procedeixin a la dissolució efectiva de l’entitat, en considerar que ha quedat demostrat que “només servia a interessos personals i de certs partits i regidors“, i també demanen a l’Ajuntament que investigui a fons qualsevol irregularitat relacionada amb l’activitat turística en habitatges afectats pel projecte del parc dels Tres Turons. “Ni volem ni consentirem ser còmplices o partícips d’una indústria que ens ha rebentat el barri”, conclouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa