Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reforç policial a Sant Martí després de l’últim tiroteig amb un ferit
  • CA

El districte de Sant Martí de Barcelona compta des d’aquest divendres amb un reforç policial extraordinari per tal de prevenir nous episodis violents. Els Mossos d’Esquadra han pres la decisió d’ampliar els efectius desplegats en aquesta zona, sobretot en el tram que limita amb el municipi veí de Sant Adrià de Besòs, després que aquest dijous es produís un tiroteig que va deixar una persona ferida.

“Reforcem la presència policial a l’àrea limítrofa del districte de Sant Martí (BCN) i Sant Adrià de Besòs per prevenir els fets delictius en aquesta zona”. D’aquesta manera anunciava la policia catalana a través d’una publicació a les xarxes socials aquest divendres a la tarda l’augment dels efectius destinats a aquesta part de la capital catalana. El missatge anava acompanyat de dues imatges d’alguns dels agents que es troben al terreny.

L’últim incident destacable que es va produir en aquesta zona va tenir lloc aquest mateix dijous al carrer de Cristóbal de Moura, quan una persona va resultar ferida en un tiroteig i va haver de ser traslladada a l’Hospital del Mar. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació al respecte i van trobar al lloc dels fets fins a tres casquets de bala a terra.

Dos tiroteigs més al barri de la Mina

Cal recordar que el passat 7 de novembre ja es va produir un altre tiroteig, en aquell cas al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. L’incident va deixar una persona ferida per arma de foc. En aquella ocasió, els Mossos també van iniciar una investigació per saber què havia passat.

El barri de la Mina també va ser escenari d’un altre tiroteig el passat 19 de setembre. Els fets van tenir lloc quan dues persones van discutir al carrer de Rosalía de Castro. Després, a les 20 hores, es va produir el tiroteig que va acabar amb tragèdia. Un home de 45 anys va rebre l’impacte del tret i va morir mentre el traslladaven al CAP de la Mina per intentar fer alguna cosa per ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa