Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Robatori de vi independentista en una botiga de Barcelona
  • CA

Els propietaris de la botiga de vins Lovers Wine Elegance s’han llevat aquest dimarts amb una mala notícia: algú ha rebentat durant la nit la reixa metàl·lica i ha trencat els vidres de l’establiment, situat al barri barceloní Camp de l’Arpa del Clot. “Aquest matí ens han trucat per dir-nos que havien entrat a robar a la botiga. Hi han anat els Mossos d’Esquadra, però nosaltres vivim fora de Barcelona i hem trigat més en arribar”, ha explicat el propietari a Vadevi, Joan Carles Beltrán.

La seva sorpresa ha estat que, en entrar a la botiga, han vist només els havien robat unes set caixes del vi Allibera’m. Es tracta d’un vi negre que porta un llaç groc a l’etiqueta, i al qual l’Oficina Espanyola de Patents i Marques va prohibir-ne el registre del logotip perquè el considerava inconstitucional. Tot i això, l’empresa promotora, Lovers Wine Elegance -la mateixa propietària de la botiga-, va decidir mantenir el logotip amb el llaç i, a més, hi va afegir la paraula “censurat” sobre un fons groc, i van acabar registrant només el nom, però no la imatge. 

L'ordinador de la botiga Lovers Wine Elegance, intacte després que algú hagi rebentat les persianes i els vidres / Cedida

L’ordinador de la botiga Lovers Wine Elegance, intacte després que algú hagi rebentat les persianes i els vidres / Cedida

Beltrán ha relatat a aquest diari que l’ordinador que tenien dins la botiga està intacte i que tampoc s’han emportat els pocs diners que hi havia a la caixa. “No sé què pensar, això és molt fort”, diu. A mig matí, després de comprovar en quin estat havia quedat la botiga, el propietari ha anat a interposar la denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del carrer Bolívia de Barcelona.

La botiga -al carrer Sant Quintí 28- fa poc més d’un mes que està oberta i ofereix la possibilitat als clients de tastar i comprar qualsevol dels vins de marca, entre ells l’Allibera’m. A més, l’objectiu dels propietaris era que l’establiment fos un “espai de trobada per a l’independentisme”, un lloc on reunir-se entre vins amb altres persones que estimen Catalunya i volen la república”. 

El precinte dels Mossos d'Esquadra a la persiana de la botiga de vins assaltada / Cedida

El precinte dels Mossos a la persiana de la botiga

 

Més notícies
Una associació d’extrema dreta s’atribueix les pintades nazis en un forn de pa de Trinitat Vella
Notícia: Una associació d’extrema dreta s’atribueix les pintades nazis en un forn de pa de Trinitat Vella
Comparteix
És la tercera ocasió en què assenyalen el negoci per la ideologia independentista del propietari

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa