Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Baralla a pals al Raval en un carrer on es droguen i dormen toxicòmans

Veïns del Raval han denunciat en les darreres hores una situació de descontrol amb una baralla nocturna a pals en un punt on s’hi concentren toxicòmans. Segons diversos usuaris de Twitter que promouen una manifestació contra la degradació del barri pel 20 d’octubre vinent, un pàrquing del Carrer de Santa Madrona, número 15, acostuma a estar ocupat per toxicòmans que busquen recer per punxar-se.

Diversos missatges indiquen que en aquest punt del barri s’hi consumeix heroïna i s’hi venen drogues durant tot el dia. “Això és el que es viu cada dia al carrer de Santa Madrona, moltes trucades al 112 i pocs Mossos”, lamenta un usuari. “Vivim en la degradació i amb por, seguiré denunciant cada dia”, reclama.

Una altra usuària de la xarxa social explica que a més de fer servir el pàrquing per punxar-se, moltes persones aprofiten per quedar-s’hi a dormir. En les darreres hores en aquest punt s’hi hauria produït una baralla. Segons els veïns, una persona ha resultat ferida.

Els veïns reclamen una solució i recorden que aquesta situació implica un perill pels menors que viuen al barri.

Inseguretat, el problema més greu segons els barcelonins

Precisament la inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada aquest divendres. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada.

La inseguretat continua sent el problema més greu que els veïns troben a Barcelona, tot i que l’any passat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre). La preocupació per la neteja incrementa, després que en els últims 15 anys el percentatge de barcelonins que la percebessin com a problema principal es mantingués per sota del 10%.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a octubre 01, 2022 | 19:20
    fat boy octubre 01, 2022 | 19:20
    Pero tancant botigues de torrons si que son eficacos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa