Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canvi de temperatura el cap de setmana a Barcelona
  • CA

Ara sí que sí, som a la primavera! O com a mínim, aquest cap de sertmana… I és que deixarem enrere la inestabilitat entre setmana, amb algun ruixat inclòs, vent i fesca, per donar pas a un dissabte molt assoleiat, amb temperatures que poden arribar als 23 graus, i segons alguns models, als 25 en els propers dies Per tant, si us quedeu a Barcelona, necessitareu la màniga curta i un protector solar, i és clar, és un bon moment per fer les primeres irrupcions en banyador en qualsevol de les deu platges de la ciutat, on per cert, tingueu en compte que ja està prohibit fumar! Ara bé, alerta perquè el Meteocat situa aquestes bones temperatures entre les 10h i les 17h, és a dir, al tram central del dia, i per diumenge, continuen les màximes de 22-23 graus, però a partir de migdia poden aparèixer els núvols. I sigui com sigui, la pluja està descartada, així que podeu guardar el paraigua sense cap por.

I a partir de dilluns, sí que les temperatures comencen a pujar i arribaran als 25 a mitja setmana, culminant amb un temps esplèndid el cap de setmana del 14 i 15 de maig. Ara bé, tot i l’increment de temperatures, dilluns el Meteocat preveu un 22% de probabilitats de precipitacions a Barcelona, un risc que es mantindrà entre el 7% i el 13% fins divendres.

Un estiu potent, segons les previsions

Aquesta setmana, l’Agència Estatal de Meteorologia va emetre el seu butlletí de previsió a tres mesos vista en el que s’intenta afinar cap a on anirà la situació a escala estacional. Ras i curt, el període maig-juny-juliol té molts números d’ubicar-se a la part alta de la temperatura mitjana habitual. Per contra, només un 10 % dels escenaris que estudia aquest ens apunten cap a un trimestre a la banda baixa de les temperatures.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa